SkilteTryk.dK

Om os

SkilteTryk.dk
- Om os.

SkilteTryk.dk er et dansk firma med passion for instore, outdoor markedsføring. Vi går langt for at løsningen altid er ny og unik så kunden føler sig godt behandlet i kombination med vores kvalitetsprodukter leveret af både danske og udenlandske leverandører.

SkilteTryk.dk blev stiftet i 2006 under navnet Dansk medie kommunikation. Den 1 juli 2021 valgte firmaet at skifte navn for at skabe mere fokus på kernekompetencerne og skabe en mere målrettet signalværdi til eksisterede kunder og nye kunder.  Med SkilteTryk.dk opnå vi klar kommunikation og sikrer at vores bredde i bl.a. skilte og banner produktion er i fokus kombineret med banner systemer. 

Allerede dengang var der stor fokus på en større forandring i reklameverdenen og det digitale medie og marked tog en markant stigning i bl.a. Danmark, hvor forbrugerne inden krisen i 2008 havde vænnet sig til, at blive påvirket af reklame i en større omfang fordi virksomhederne valgte, at prioritere tilstedeværelse i markedet som et parameter man skulle vinde over konkurrenterne.

Dansk medie kommunikation ville allerede dengang være en vigtig spiller for virksomheder som ville gøre en forskel i deres tilstedeværelse inden for instore, outdoor markedsføring.

Siden 2010 har Dansk medie kommunikation været en vigtig spiller i markedet og har positioneret sig som en leverandør til digital bureauer, skiltefirmaer, reklamebureauer samt private og offentlige virksomheder.

SkilteTryk.dk drives i dag af partnerne Michael Marcher og Per Bjergager Winkel. 

Vores passion for instore, outdoor markedsføring har betydet vi i dag er en af de førende leverandører til flere forskellige brancher såsom reklame bureauer, skiltefirmaer og distributører med fokus på tilstedeværelse via reklame på bl.a. bannersystemer, digital skærme og instore reklamematerialer.

Salg / partner

Michael Marcher

Salg / partner

Per Bjergager Winkel

Skiltetryk.dk

- Det vi gør bedst

Scroll to Top

Send en forespørgsel

Fortæl os hvad du gerne vil høre mere om, så kontakter vi dig med et tilbud som matcher dine behov.